reede, 12. aprill 2019

Piusa-Meremäe-Vastseliina

Seekord tehti väljasõit töö juurest mitmel põhjusel, esiteks et pidada minu sünnipäeva ja teiseks on parajasti käimas UMA MEKK kohvikute ja restoranide nädal. Alustasimegi sünnipäevalauas Piusa Külastuskeskuses, kus sel nädalal on avatud pop-up kohvik Koopatoit. Väga põnev kogemus oli süüa lillepotist või siis katuselaastult või kasekettalt. Toidud olid väga maitsvad, vaatamata tuhale, mis oli sellele peale raputatud (paprikatuhk pidi see olema) või siis samblale magustoidu kõrval! No minul jäid ainult šokolaadist puhtaks limpsitud mustikavarred järgi! :)






Kuna õhtu oli veel noor ja ilm ilus, siis ei hakanud me otse koju tagasi kihutama, vaid läksime Meremäe vaatetorni, kus eelmise reisi ajal sai küll käidud, aga siis oli juba üsna pime.




Ja lõpuks jalutasime tiiru ka Vastseliina Piiskopilinnuses. Väga palju on muutunud sellest ajast, kui ma seal viimati käisin. Palverännumaja ja suur valgustatud rist - neid ma polnud näinud.







Pildid said seekord mobiiliga tehtud, aga loodetavasti jõuan üsna pea neisse paikadesse veel tagasi ja siis võtan fotoka ka kaasa!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

AITÄH, ET LÄBI ASTUSID! RÕÕM OLEKS LUGEDA, MIS MÕTTED SINUL TEKKISID!