esmaspäev, 16. juuni 2014

Blogist ja piltidest ja sotsiaalmeediast

Mõtlesin, et peaks selle blogi jälle ellu äratama. Tegin mõned pisiparandused blogi välimuses ja kustutasin ära kõikidest eelnevatest postitustest albumite lingid. Juhtus nii, et Multiply fotoalbum pani pillid kotti ja mu üleslaetud pildid koos sellega. Samal ajal läks arvuti kõvaketas koos kahe aasta piltidega. Nii et vaid need pildid, mis otse blogisse laetud, jäid alles.

Lisaks kõigele sotsiaalmeedia pealetung. Lihtne on ju pildid FB-sse üles laadida, vaatajaid jagub, saab "laike" ja "komme" ja heal juhul jagatakse su pilte veel teistelegi näidata. Aga kes viitsib tulla siia tundmatusse blogisse? Ja veel eriti ei viitsita siia kommentaare jätta. No olgu, viskan lingi FB-sse, ehk tulevad vaatama. Tulevadki mõned, aga kommenteerivad ikka FB-s.

Ole hea, kui sul tekkis mõni mõte või emotsioon, siis pane see ikka siia kirja! FB on minu jaoks ikka selline hetkeline asi, seal elad tänases päevas. See, mis sa eile kirjutasid, ei oma täna enam tähtsust ja pildid, mida täna näitasid, on varsti unustatud.

Ma pean seda blogi põhiliselt enda jaoks. Et oleks tore aeg-ajalt meenutada, kus sai käidud ja mida nähtud. Kõik kaasreisijad on teretulnud! :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

AITÄH, ET LÄBI ASTUSID! RÕÕM OLEKS LUGEDA, MIS MÕTTED SINUL TEKKISID!